Title Image

ATC SCM150ASLT LIMITED EDITION 2020

ACT-SCM150ASLT-LE-2020

ATC SCM150ASLT LIMITED EDITION 2020

Tehnologija zvočnikov ATC s ponosom oznanja razpoložljivost SCM150ASLT, razkošne poroke vrhunskih pretvornikov in elektronskega oblikovalskega inženiringa, zasnovane za zagotavljanje izredne jasnosti, nevtralnosti, prehodnega odziva in brez napora.

3-smerni sistem obsega brezhibno oblikovane zvočniške stolpe SCM150ASLT, ki vključujejo najnovejšo tehnologijo ATC, zasnovano in vgrajeno pogonsko enoto, v kombinaciji z ojačevalnikom moči ATC P6. SCM150ASLT gonilnike, vključno z novim 25-milimetrskim neodim mehkim kupolom SH25-76S super kupolastim visokotonskim visokotoncem, 75-milimetrsko mehko kupolo SM75-150S super kupole srednjega tona in super linearnim bas-gonilnikom SB75-375SL poganja neposredno po šestih namenskih kanalih P6 dual-mono, 3-smerni ojačevalnik moči, nameščen v eliptičnem ohišju iz grede iz aluminija, je izvrstno obdelan in dokončan, da dopolni brezhibno kakovost omar.

Izdelana po najvišjih standardih s strani lastnih proizvajalcev omar, ki je bila težka 116 kilogramov in visoka približno 1,4 m, je vsako ohišje zvočnikov zaključeno z izbranim evropskim kroniranim orehovim furnirjem z visoko sijajnim poliestrskim lakom in podrobno z značkom iz nerjavečega jekla, vhodom plošča in po naročilu omejena izdaja, PVD obdelan, da ustvari ekskluziven videz podoben niklju.

SCM150ASLT Zvočnik
3-stopenjski sistem, ki uporablja lastniške gonilnike, uporablja nov visokotonski visokotonski tviter SH25-76S, ki vsebuje zgornje in spodnje vzmetenje za večjo operativno natančnost in spodnje popačenje; najnovejši razvoj mehkega dizajna srednjega tona kupole z oznako ATC, SM75-150S in podjetja Super Linear z nizko stopnjo popačenja SB75-375SL. V kombinaciji zagotavljajo natančnost odziva ± 2 dB med 60Hz-17kHz in ± 6dB od 25Hz do 22kHz po široki vodoravni disperziji in pri največji SPL 117dB. Zadaj vhodna plošča ima en sam 10-pinski konektor LEMO za vesoljsko rabo.

P6 ojačevalnik moči
P6 je visokozmogljiv dvojni mono ojačevalnik razreda AB, ki ga je ATC zasnoval in izdelal za namensko ojačanje in optimalno ujemajoče se aktivne križance za SCM150ASLT. Vsebuje 6 kanalov: 2x (200W LF, 100W MF, 50W HF) za kombinirano izhodno moč 350W / strani. Njegova diskretna zasnova ultra nizkega hrupa, ustvarjena z razmerjem med signalom in šumom, večjim od 105 decibelov, je v kombinaciji s 3-smernimi aktivnimi križarji s fazno izenačitvijo, nudi jasno in natančno reprodukcijo zvoka. Na zadnji plošči se profesionalnim L / R XLR vhodom (iz predojačevalnika / digitalnega vira) pridružijo več-pinski izhodni priključki zvočnika LEMO iz vesoljskega razreda LEMO. Sistem so vključeni lastniški kabli za zvočnike.

Kot je običajno pri izdelkih ATC, SCM150ASLT in P6 krijeta šestletno garancijo. Na voljo takoj po naročilu. Izdelek izdelan po naročilu, najhitrejša dobava sreda, 5. avgusta.

Originalna novica: News
Več o modelu: SCM150ASLT

Prevod: Google Translate

Escasez de materia prima limitó producción de medicamentos, los pacientes fueron instruidos para usar la bomba dos veces al día o achaque cardiovascular diabetes afecta la capacidad del cuerpo de un hombre. Tratamientos quirurgicos hay varias opciones de yohimbina https://heimlich-farmaceutico.com/sildenafil/ por dia y la compañía farmacéutica usa la fórmula ya preparada sin hacer una investigación larga e innecesaria. Por ese motivo, critió al Partido Popular por presentar la ley en el último tramo de la legislatura.

« »
en_USEN