Title Image

STORITVE

V čem smo dobri?
KAKOVOST

Reprodukcija zvoka, ki izkazuje spoštovanje glasbi je naše osnovno vodilo, zato pri kakovosti ne sklepamo kompromisov. Skrbno izbrane blagovne znamke hi-fi in high-end izdelkov, ki jih zastopamo, sodijo v sam svetovni vrh sodobne ponudbe avdio elektronike in profesionalne monitoring & mastering opreme.

INDIVIDUALNI PRISTOP

Ustvarjanje glasbe je kompleksen proces, poslušanje pa večplastno in intimno doživetje. Pri delu zato uporabljamo izrazito personaliziran pristop, ki temelji na dialogu in rešitvah. Te so prilagojene vašim ušesom; za vas si vzamemo čas, prisluhnemo željam, glasbenemu okusu in v obzir vzamemo parametre vašega bivalnega, poslovega ali studijskega prostora.

OPTIMIZACIJA

Svetujemo vam pri pravilni postavitvi, nadgradnji napajanja električne energije in sobni akustiki, saj s tem vašemu avdio sistemu omogočimo, da do potankosti razvije svojo zmogljivost in pričara užitek ob poslušanju. Domača poslušalnica bo z nami izkoristila ves svoj potencial, studijsko delo pa bo lažje, hitrejše in bolj natančno.

Vse se začne z dobro idejo

Glasbo pogosto imenujemo umetnost, oblika zabave ali harmonično nasprotje hrupa in jo največkrat povezujemo z užitkom. Pa znate uživati v glasbi? Obiščite nas in pomagali vam bom podrobneje razviti idejo o poglobljenem, zavednem in kakovostnem poslušanju za katerega si boste z veseljem vzeli čas.

Arhitektura avdio sistemov

Izbira velikosti, moči in izgleda avdio sistema je v veliki meri odvisna od arhitekture prostora, v katerem se nahaja. Naša naloga je, da vam svetujemo pri umeščanju sistema v interier, pri tem poiščemo optimalno presečišče estetike in funkcionalnosti, po dogovoru pa poskrbimo tudi za montažo in priklop.

Največ za vaš denar

Cena in kakovost opreme sta v avdio industriji tesno povezani, kar pa ne pomeni, da je dražja oprema vedno boljša izbira. Pomagali vam bomo ujeti najboljše razmerje med zvočno odličnostjo in višino investicije, ki jo nameravate vložiti v predvajalni sistem.

Čisto električno napajanje

Ste vedeli, da onesnaženost elektrike lahko negativno vpliva na zmogljivost predvajalnega sistema? Z našimi rešitvami boste nevtralizirali motnje, ki nastanejo, ko elektrika potuje od njenega vira do vašega doma ter zmanjšali brnenje in pregrevanje naprav. Vaš sistem bo tako ustrezno zaščiten, vaša ušesa pa hvaležna.

speaker-svg

Nadgradnja z nizkotonskimi zvočniki REL

Priporočamo jo vsem ljubiteljem glasbe, ki imajo pri zvoku visoka merila. Integracija nizkotonskega (subwoofer) zvočnika je obvezen del vsakega vrhunskega sistema, saj v sozvočju s primarnim zvočnikom in akustiko prostora izboljša njegov razpon in poveča razločnost srednjih tonov.

Dober zvok je v podrobnostih

Zakaj ne bi s pravimi prijemi in avdio dodatki iz vašega sistema izvabili največ? Nudimo široko paleto avdiofilskih dodatkov za uglaševanje sistemov in izboljšanje zvoka - električne filtre in razdelilnike, hi-fi pohištvo in dodatke, ki hi-fi komponente izolirajo od talnih vibracij, specializirane napajalne in avdio kable, zvočniška stojala, antivibracijske pripomočke, akustične harmonizatorje itd.

Akustična optimizacija prostora

Pri akustičnem oblikovanju prostora stremimo k vzpostavitvi okolja, ki ne povzroča popačitev ali odbojev zvoka in zmanjša zunanji hrup ter vplive sosednjih prostorov. Svetujemo vam pri pravilni postavitvi zvočnih omaric in nizkotonskih zvočnikov v prostor, načrtujemo in izvajamo pa tudi sistemske akustične tretmaje za bivanjske in poslovne prostore.

Specialisti za gramofone

Pravilna nastavitev opreme je predpogoj za dober analogni zvok in dodana vrednost, ki jo nudimo našim naročnikom ob nakupu gramofona. Pri nas najdete tudi vse potrebno za nadgradnjo vinilne izkušnje – od izboljšanih odjemnih doz in podlog, naprednih fono predojačevalnikov, izolacijskih platform, do gramofonskih uteži ter vakuumskih in ultrazvočnih čistilcev plošč.

 • 5 star review  Ko poslušanje glazbe postane užitek in ko ob vsakem izklopu sistema,komaj čakaš na naslednji vklop in novo dozo užitkov. To,je posledica obiska INTEKa ter debate z Daretom in Zvonetom.Ob zapuščanju demo rooma,kjer je bil postavljen skoraj identičen sistem,ni bilo več poti nazaj--še dobro 🙂 Dobra glazba ,oplemenitena z nasveti je res doma v prostorih INTEKa.Hvala za vse ideje in spoznanja,da so tudi drobne stvari pomembne v vsem tem mozaiku užitkov poslušanja glazbe.

  thumb Bojan Bogataj
  december 16, 2019
 • 5 star review  Vrhunska in ZELO strokovna asistenca. Žal sem Darkota in Zvoneta odkril šele zdaj in pred tem zapravil ogromno časa in denarja s potrošniško avdio opremo. Pri INTEKu so mi v jeseni življenja odprli vrata v nov glasbeni svet. Poslušali so, razmislili in našli rešitev. Najboljšo zame. Za več kot pošteno ceno. Ne zapravljajte časa in denarja drugje. Darko in Zvone nesebično delita neprecenljivo znanje in poglobljeno poznavanje na področju res dobrega zvoka.

  thumb Julij Dakskobler
  avgust 18, 2021
 • 5 star review  Podjetje INTEK, d.o.o. zastopa res vrhunsko zvočno opremo več cenovnih segmentov in imajo izbiro, ki jo težko najdeš kjerkoli drugje. Predvsem pa cenim znanje (ki sta ga prijazno pripravljena deliti), izkušnje, odličen pristop in odnos Darka in Zvoneta, ki so neprecenljivi pri nabavi ali nadgradnji zvočnega sistema (kakršnegakoli ranga). Darko in Zvone res uspeta najti po mojih izkušnjah najboljše kombinacije, ki dejansko res dobro delujejo v mojem sistemu in domu. Končni efekt nakupa je bil doslej vedno bistveno nad tem, kar sem mislil, da je možno izvleči iz že obstoječih komponent, ali pa nakup nove komponente oziroma opreme, ki igra bistveno nad svojo ceno. Deležen sem bil tudi marsikatere demonstracije, in boljšega zvoka zaenkrat še nisem slišal. Hkrati pa je super tudi poprodajna storitev (nasveti glede nastavitev, delovanja naprav,...). Priporočam!

  thumb Martin Brumec
  julij 14, 2021
 • 5 star review  Za vse, ki od hifija pričakujete nekoliko več. Pri Inteku sem nabavil že več parov zvočnikov, več komponent, odličen gramofon in niz raznih dodatkov. Vedno so se mi posvetili, mi strokovno svetovali in poiskali rešitev, ki ustreza cenovnemu razredu, ki smo ga dorekli. Priporočam!

  thumb Niko Tadič
  avgust 30, 2021
 • 5 star review  Vsa pohvala hitremu odzivu, predlogu rešitve in izvedbi v Restavraciji Shambala. Vse v najkrajšem času. Res odličen zvok po posegu, čeprav so zvočniki ostali stari. Priporočam.

  thumb manja pavsic
  oktober 17, 2021
 • 5 star review  Z moje strani že 5 let same odlične izkušnje s podjetjem Intek ob vsaki nadgradnji avdio sistema. Ne samo, da sem od Darka in Zvoneta pridobil ogromno znanja in izkušenj ob diskusiji pri poslušanju mnogih različnih sestavov avdio opreme v tem času – bolj pomembno je, da sta mi vse te izkušnje pomagala prenesti v skladu z glasbenimi viri, tehničnimi in ekonomskimi možnostmi v moje domače okolje. In danes je poslušanje priljubljenih albumov čisto druga izkušnja in zadovoljstvo, kot je bila še včeraj.In še za konec naj omenim to, da se v vsakem poslu včasih pojavijo določene težave, kar je normalno. Važno je, kako se nato težave rešujejo. In tu je podjetje Intek odreagiralo tako kot je treba ter v najkrajšem možnem času od proizvajalca zagotovilo novo napravo. Profesionalno.

  thumb Japanska Buba
  marec 9, 2021
 • 5 star review  tehtni Darkov nasvet pri izbiri kablov za zvočnike je vreden vsega srebra na bakrenih bananah (pa je šla parafraza "zlata vreden" v franže)! Beta " bistrc" dodobra poživi zvočno sliko. Muska teče bolj gladko, vokali so bližje, bolj spredaj, bas bolj jasen in močnejši, prostor širši in globji, novo odkrite podrobnosti presenetijo. Pa šele dva dni špilajo, zihr se bo še kej fajnga pokazalo. Z veseljem še pridem!

  thumb Bota
  november 17, 2021
 • 5 star review  Odlična Hi-Fi izkušnja z neverjetno prijaznima in strokovno podkovanima človekoma. Naslednji nakup avdio opreme je definitivno spet v Intek-u!

  thumb Gorazd Malenšek
  april 24, 2020
 • 5 star review  One-stop place for everything on Hi-Fi audio. Highly recommended.

  thumb Ivan Varko
  december 13, 2019
 • 5 star review  Pišem, ker bi rad svoje mnenje delil z drugimi. Naj povem, da z INTEKOM sodelujem že več kot 10 let. Dobra reprodukcija glasbe me zanima že od malih nog. Pred nekaj leti sem se odločil, da si kupim prvi resni HI-FI. To je bil PRIMARE DVDI-10 in zvočniki DYNAUDIO EXCITE 16. Ob svetovanju g. Darka in g. Zvoneta, sem počasi gradil sistem in ob tem spoznaval umetnost glasbe same, ter posledično tudi reprodukcije. Naj povem, da z vsako izboljšavo sistema, pa naj gre samo za napajalni kabel (sam imam SHUNYATO) ali pa antiresonančne noge (STILLPOINT) slišiš več podrobnosti in vedno nekaj novega pri določeni pesmi. Največji korak naprej sem naredil z nakupom integriranega ojačevalca AESTETHIX MIMAS in REL-a S510. Če ob poslušanju glasbe spoznaš kako lepa umetnost je to, se za nekaj trenutkov preseliš čisto v drugi svet in to te pripelje do tiste "čarobnosti", ki jo lahko z dobrim sistemom občutiš in podoživiš. Za vse to pa sta v mojem primeru, glede svetovanja in pomoči pri nakupu, odgovorna g. Darko in g. Zvone iz INTEKA. Veselim se nadaljnjega sodelovanja z njimi. HVALA!

  thumb Darko Pergar
  februar 23, 2021
sl_SISL