Title Image

QUAD VENA II PLAY

QUAD VENA II PLAY

QUAD VENA II PLAY

Integrirani ojačevalnik z brezžičnim pretakanjem glasbe
QUAD Vena II Play je najnovejši dodatek k najbolje prodajani seriji integriranih ojačevalnikov QUAD Vena. Prav tako napoveduje prihod brezžičnega pretakanja zvoka in tehnologije za več sob v portfelj izdelkov QUAD. QUAD Vena II Play, ki temelji na nedavni nadgradnji in bogato opredeljeni Vena II, vključuje priznano platformo DTS Play-Fi®.

S tehnologijo DTS Play-Fi® lahko glasbo pretakate po brezžičnem omrežju v formatu visoke ločljivosti in jo po potrebi preprosto razširite v vrhunski sistem za več sob. Pretakate lahko iz katerega koli vira v brezžičnem omrežju, vključno s pametnimi telefoni, tabličnimi računalniki ali osebnimi računalniki ter pogonom NAS.

Pametna estetika
Platforma DTS Play-Fi® ponuja obilo glasbenih možnosti z vsega sveta. Spotify, Tidal, HD Tracks, Deezer, Amazon Music, Napster, KKBox in Sirius XM, če naštejemo le nekatere. Brskajte po radijskem vodniku z več tisoč postajami in podcasti ali pretakajte z domačega medijskega strežnika z združljivostjo DLNA.

QUAD Vena II Play si je izposodil več kot le videz od svojega brata, Vena II – z uporabo večine enakega dizajna z visoko specifikacijo, vključno z ES9018K2M iz Sabre32 Reference DAC, in povezljivostjo aptX Bluetooth, ima vso čisto muzikalnost QUAD teče skozi svoje zelo vsestransko vezje.

Obstaja tudi nekaj digitalnih in analognih povezav, vključno z MM fono predojačevalnikom za gramofon. Torej, ne glede na to, ali želite uživati ​​v svoji glasbi, analogni ali digitalni, vas bo QUAD Vena II Play povezal in bo pripravljen za predvajanje.


Hi-Fi Choice recenzija, zaključek >

Vena II Play uspešno briše mejo med integriranimi ojačevalniki in sistemi vse-v-enem do te mere, da bi ljudje, ki iščejo enega ali drugega, lahko z veseljem kupili in bili navdušeni nad svojim nakupom. V svojem kompaktnem in očarljivo nostalgičnem ohišju vsebuje dovolj povezljivosti in zmogljivosti, da se lahko le malo naprav po podobni ceni kosa z njim. Bistveno je, da so izboljšave, ki so bile narejene na platformi za pretakanje DTS Play-Fi, dovolj, da zagotovijo, da je Quadov izjemen integrirani ojačevalnik še boljši z večjo prilagodljivostjo pri zagonu.

Povezava na izdelek: Quad Vena II Play
Povezava na recenzijo Hi-Fi Choice

Maloprodajna cena € 999,00.

« »
sl_SISL