Title Image

QUAD VENA II

QUAD VENA II PLAY

QUAD VENA II

Pomembne izboljšave
Odsek močnostnega ojačevalnika razreda AB ima zdaj nadgrajen napajalnik, v središču katerega je nov 200VA toroidni transformator. Temu sledi 2x15000uF zmogljivost kondenzatorja (skupaj 30000uF), kar pomaga ojačevalniku vzdrževati trdno kontrolo glasbe, hkrati pa omogoča odličen dinamični razpon.
Ljubitelji vinila bodo cenili dodatek fono predojačevalnika za premikajoče se magnetne odjemne doze – visokokakovostno vezje z nizkim šumom, ki temelji na JFET, z natančnim izenačevanjem RIAA.

Za uporabnike slušalk je tudi bolje poskrbljeno. Prvotna Vena je vključevala izhod za slušalke, vendar je bil ta priključen na glavno izhodno stopnjo ojačevalnika in ne na specializirano vezje ojačevalnika za slušalke. Vena II vključuje namenski ojačevalnik za slušalke s tokovnim povratnim vezjem, svojo pasovno širino ojačenja in visoko stopnjo vrtenja, ki zagotavljajo bolj dinamično, podrobno in privlačno delovanje z vsemi vrstami slušalk.

 

Povzetek ocene TOP NEW REVIEW >

Obsežna specifikacija Quad-ovega najbolj kompaktnega integriranega ojačevalnika zmogljivost tega modela prestavlja na višji nivo,kjer vsaka vrsta glasbe postane resnična s polnim zanosom. Vena II še naprej prepričljivo dokazuje, da je res nekaj posebnega. – James Parker, TNR

 

Povezava na recenzijo: Top New Rreview
Povezava na recenzijo: Hi-Fi Choice
Povezava na recenzijo: TweekWeek Mag

Maloprodajna cena € 799,00.

« »
sl_SISL