Title Image

TECHNICS EAH-A800 > Brezžične slušalke z odstranjevanjem hrupa in mikrofonom

TECHNICS EAH-A800 > Brezžične slušalke z odstranjevanjem hrupa in mikrofonom

Dediščina odličnosti. Uživajte v vrhunskem zvoku.
Slušalke EAH-A800 z legendarno kakovostjo zvoka znamke Technics se odlikujejo po vrhunski kakovosti zvoku, izjemnem udobju prileganja glavi in kristalno čistih klicih pri uporabi doma, v službi ali na poti. Privoščite si resnično kakovostno zvočno izkušnjo z udobnimi naglavnimi slušalkami.


Slišali boste vsako podrobnost

Čist zvok, ki vas prevzame z občutkom širokega razpona in globine. Potopite se v brezhiben zvok z razločnimi poudarki in nizkimi toni zvočniške enote velikosti 40 mm s 3-slojno membrano iz PEEK/poliuretana.
Brezžični prenos zvoka visoke ločljivosti LDAC™* za vrhunsko kakovost zvoka.
* 96-kHz/24-bitni signal LDAC pri predvajanju prek povezave Bluetooth®.

 

Govorite razločno

Slušalke EAH-A800 z 8 ločenimi mikrofoni in naprednim odstranjevanjem hrupa vetra razločno prenašajo vaš glas pri vsakem klicu; usmerjanje zvoka s 4 mikrofoni in tehnologija odstranjevanja hrupa izolirata in poudarita govor, hkrati pa odstranjujeta hrup okolice.
*Na delovanje lahko vplivajo različni okoljski pogoji.

 

Naj vas zvok popolnoma prevzame

Headphones EAH-A800 z odstranjevanjem hrupa oklice, najboljšim v panogi*, združujejo dvojno hibridno obojesmerno odpravljanje hrupa z analogno in digitalno obdelavo, kar zagotavlja popolno zatopljenost v zvok.
* Dne 31. 10. 2021, na podlagi raziskav družbe Panasonic Corporation z meritvami po smernicah JEITA, ki veljajo za popolnoma brezžične naglavne slušalke z odstranjevanjem hrupa okolice.

 

Udobno prileganje za sproščeno gibanje

Slušalke so zasnovane za mehko prileganje uhljem z izredno mehkimi ušesnimi blazinicami, ki enakomerno razporedijo pritisk na uhelj in zagotavljajo stabilno prileganje, naglavni trak pa pritisk razporedi tudi po celotni glavi.

Povezava na izdelek: Technics EAH-A800
Povezava na video: YouTube

 

 

« »
en_USEN