Title Image

Novo: TECHNICS SA-C100 > Omrežni CD-sprejemnik premium razreda

TECHNICS SA-C100

Novo: TECHNICS SA-C100 > Omrežni CD-sprejemnik premium razreda

Omrežni CD-sprejemnik SA-C100 prinaša pester izbor glasbene vsebine v eni sami napravi – vse od plošč, CD-jev in radia do pretakanje glasbe in mnogo več – vse to pa v luksuznem zvočnem okolju, ki ga zagotavlja vrhunski zvočni inženiring družbe Technics.

Popolnoma digitalni ojačevalnik, pogon JENO (odpravljanje tresenja in optimiziranje oblikovanja hrupa)

SA-C100 uporablja popolnoma digitalni ojačevalnik z vgrajeno priznano digitalno zvočno tehnologijo družbe Technics. Njegov digitalni prenosni sistem obdeluje signale popolnoma digitalno v vseh fazah, od vhoda do izhoda. V primerjavi z analognim prenosom je ta sistem manj občutljiv na poslabšanje signala, ki ga povzroča zunanji hrup, zaradi česar zagotavlja natančnejši prenos signala. Natančna obdelava signala ne zagotavlja samo digitalnega zvoka visoke ločljivosti, ampak tudi ohranja mehko teksturo, ki je značilna za analogne posnetke.

 

 

Sistem dvojnega napajalnega vezja

Zasnova napajalnika je izjemno pomembna v zvočnih sistemih, ki vsebujejo CD-predvajalnike, ojačevalnike, digitalne tokokroge in druge takšne komponente. Da bi odpravili vse neželene učinke na ojačevalniku, je SA-C100 opremljen z namenskim napajalnikom za tokokroge ojačevalnika, ki je neodvisen od vseh drugih tokokrogov in napaja dva neodvisna transformatorja. Ožičenje med obema namenskima transformatorjema in tokokrogi ojačevalnika je prav tako optimizirano za zmanjševanje hrupa.

 

 

Generator ure s čistim napajanjem
Napajalnik za uro pogona JENO uporablja isto vezje za odpravljanje šuma, ki se uporablja v vrhunskem modelu gramofona Technics, SL-1000R, za izboljšanje zmanjševanja šuma. Doseže vrhunsko lokalizacijo zvočne slike in jasen prostorski izraz.

 

 

Vgrajeni gramofonski predojačevalnik, združljiv z glavami MM

Vgrajeni gramofonski izenačevalnik podpira kartuše s premičnim magnetom. Gramofonski izenačevalni uporablja namenski napajalnik in je opremljen z napajalnim tokokrogom, ki se razlikuje od krmilnega tokokroga za izboljšano zmanjšanje hrupa. Tokokrog izenačevalnika je zasnovan z zaščitno konstrukcijo, ki preprečuje učinke zunanjega hrupa in omogoča ojačanje signala brez kakršne koli izgube natančnosti.

 

 

Space Tune™

SA-C100 je opremljen s funkcijo Space Tune, ki omogoča nastavitev zvoka glede na okolico in lokacijo enote, zato da lahko vsi uživajo v izjemni reprodukciji glasbe. Z aplikacijo Technics Audio Centre* za tablične računalnike in pametne telefone ali z enim od štirih prednastavitev na glavni enoti – Prosto, Ob zidu, V kotu in Na polici – lahko uporabniki dosežejo reprodukcijo zvoka, ki najbolj ustreza njihovemu specifičnemu zvočnemu okolju.
Funkcija L/R Custom uporabnikom omogoča, da vnesejo ločene nastavitve za vsak zvočnik posebej, prilagodijo namestitev pod različnimi pogoji in zagotovijo najboljšo možno kakovost zvoka v katerem koli prostoru.
* Na voljo samo za naprave iOS

 

 

Podpira široko paleto glasbenih vsebin
SA-C100 lahko brezžično predvaja glasbo visoke ločljivosti. Ne podpira samo Bluetooth® in AirPlay 2, ampak tudi Spotify Connect®, TIDAL, Amazon Music in veliko več, vgrajen pa ima Chromecast built-in™.

 

Povezava na izdelek: Technics SA-C100
« »
sl_SISL